• krajevna-skupnost-bilje-1.jpg
  • krajevna-skupnost-bilje-2.jpg
  • krajevna-skupnost-bilje-3.jpg
  • krajevna-skupnost-bilje-4.jpg
Bilje

VOLJE ČLANOM ŠPORTNEGA DRUŠTVA ŠKULJA KAGHO IZ BILJ NE MANJKA

IMG 3620Marsikateri mimoidoči si je v soboto 7. junija ogledoval kaj se dogaja na travniku nasproti marketa v Biljah. Odvijal se je namreč turnir s škuljami, ki ga je organiziralo športno društvo Škulja Kagho. Turnirja se je udeležilo 10 ekip v glavnem iz sosednjih krajev.

Komaj 7 mesecev staro društvo oziroma njeni člani so v tem času dokazali, da mislijo resno delati, pa čeprav zaenkrat še brez zagotovljenih sredstev . Obstoj in delovanje društva je v tem trenutku odvisno od njihovih pridnih rok, volje, pripadnosti in nekaterih sponzorjev.

Na ustanovni skupščini so si med drugim zadali cilj, da uredijo prostor pri Domu krajanov, ki je bil svoj čas predviden za odbojko na mivki. Namenjen bo predvsem za treninge. Opravljeno delo pa je plod prostovoljnega dela članov društva. Sedaj čakajo le, da zraste posajena trava.V zimskem času pa treninge opravljajo v športni dvorani Doma krajanov. Načrtujejo udeležbo na turnirjih, ki jih bodo organizirala druga sorodna društva, za krajevni praznik Bilj, ki bo 6. septembra pa bodo prikazali igro »kagho« z vsemi pravili, ki so veljala že v preteklosti, ko so jo igrali kot otroci.

Pohvale vredna dejanja.

View the embedded image gallery online at:
http://www.bilje.si/news.php?id=139#sigProGalleriaaa427e0357

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj. Več info.

Sprejemam
Copyright © 2013 ... 2019 Krajevna skupnost Bilje. Vse pravice pridržane.