Odpoved 2. akcije sajenja dreves na Cerju

Spoštovani donatorji in prostovoljci, dragi člani »Zelene družine Cerja«,

 

vsi smo nestrpno čakali, da v prvem pomladnem mesecu pogorišče Cerja obogatimo z novimi drevesi. Narava včasih ubere drugačno pot.

 

Zaradi hitrega širjenja Coronavirusa (CONVID-19) na podlagi sprejetih ukrepov in navodil pristojnih služb, Ministrstva za zdravje ter Nacionalnega inštituta za javno zdravje, 2. akcijo sajenja dreves na Cerju, predvideno za soboto 21.3.2020, ODPOVEDUJEMO.

 

Po strokovnem posvetu z Zavodom za gozdove Slovenije, pogozdovanje prestavljamo na jesenski termin. O izvedbi vas bomo pravočasno obvestili.

 

Vabimo vas, da iz preventivnih razlogov, s ciljem čim hitrejše normalizacije stanja, vsi skupaj dosledno upoštevamo navodila pristojnih institucij. Več ključnih informacij o preprečevanju okužb in navodil najdete na: https://www.nijz.si/sl/koronavirus-2019-ncov

 

Do naslednjega druženja vam želimo veliko zdravja in lepih trenutkov v naravi, ki pomladno prebujena vabi, da zaprte prostore in skupinska doživetja zamenjate za individualne »zelene potepe«. Tudi na Cerje, kjer sadike v Drevoredu hvaležnosti že krasijo prvi zeleni poganjki.

 

 

Lep pozdrav,

KS Bilje