V zadnjem desetletju je prav šport tisti, ki je največkrat in najdlje ponesel ime Bilje v Sloveniji in tujini. Tudi v letu 2003 je bilo tako, saj je bilo rezultatsko najbolj uspešno doslej. Upravičeno smo lahko ponosni na naslednje dosežke:

V 7. starostnih kategorijah se, vsakodnevno, uči nogometnih veščin na obeh nogometnih igriščih v Biljah skoraj 200 mladih športnikov od 6. leta naprej. V letu 2003 so tako nogometne selekcije opravile več kot 1200 treningov, odigrale skoraj 200 prvenstvenih ter 100 prijateljskih srečanj. Člansko moštvo se že drugo sezono zapored bori za vrh v 2. državni ligi.

Kadeti so v letošnjem letu prepričljivo najboljši v Sloveniji, osvojili so prvo mesto – mesto državnega prvaka. V ekipi je kar 6 državnih reprezentantov.

Starejši dečki so, v lansko leto ustanovljeni državni ligi, prepričljivo najboljši, saj so osvojili prvo mesto, izgubili so le srečanje za naslov državnega prvaka z vrstniki iz Celja.

Ostale mlajše ekipe (mlajši dečki, mini dečki in cicibani) ravno tako uspešno trenirajo in nastopajo.

Zgrajene so nove in obnovljene obstoječe garderobe, h koncu gre tudi gradnja novega nogometnega igrišča in tribun.
Vrednost investicij v športno infrastrukturo v zadnjih petih letih v društvu ocenjujejo na približno 40 milijonov tolarjev; opravljenih je bilo skoraj 8000 ur prostovoljnega dela.

V Biljah torej zanimivo in pestro dogajanje na nogometnem področju

Galerija